Visos kategorijos

Tu esi čia: Pagrindinis puslapis>Naujienos

Media

Anglies pluošto stačiakampio vamzdžio formavimo proceso aiškinimas

Vaizdas:120 Autorius: Linda Paskelbimo laikas: 2022-07-04 Kilmės šalis:

         Anglies pluošto stačiakampis vamzdis yra vienas iš labiausiai paplitusių anglies pluošto vamzdžių. Jis turi itin didelio stiprumo ir ilgaamžiškumo privalumus ir tapo pirmuoju pasirinkimu daugeliui gaminių surinkimo. Future pagamino įvairių specifikacijų anglies pluošto stačiakampius. Šiame straipsnyje bus paaiškintas anglies pluošto stačiakampių vamzdžių suspaudimo formavimo procesas.

         Anglies pluošto stačiakampio vamzdžio liejimas gali geriau užtikrinti stačiakampio vamzdžio dydžio specifikaciją ir gaminio veikimą.

Anglies pluošto stačiakampio vamzdžio suspaudimo formavimo procesas

Kompresinio formavimo proceso eiga yra tokia:

1) Padarykite atitinkamas formas pagal gaminio reikalavimus. Pagal anglies pluošto stačiakampio vamzdžio veikimo reikalavimus ir liejimo temperatūrą, formos dydis yra tiksliai suprojektuotas. Formoje paprastai naudojamas vyriškos ir moteriškos formos bei vidinės šerdies formos metodas, siekiant užtikrinti, kad anglies pluošto stačiakampio vamzdžio vidinis dydis būtų normalus, kad jis nesideformuotų aukšto slėgio ir aukštos temperatūros formavimo proceso metu.

2). Pagaminus formą, būtina nupjauti prepregą. Suprojektuokite skirtingus sluoksnius pagal dydį, supjaustykite anglies pluošto prepregą ir padėkite sluoksnius formos viduje. Užbaigus sluoksniuotą formą, ji sutankinama ir siunčiama į karštą presą. Po tam tikro laiko cheminės reakcijos anglies pluošto stačiakampio vamzdžio gamyba baigiama.

3). Grubus embrionas užbaigiamas, o tada išimamas. Užbaigus išmontavimą, atliekamas CNC apdirbimas, norint gauti pilno dydžio anglies pluošto stačiakampį vamzdį, kuris surenkamas pagal poreikį, taip pat reikia gręžti, taip užbaigiant anglies pluošto stačiakampio vamzdžio gamybą.

Anglies pluošto stačiakampio vamzdžio suspaudimo formavimo proceso charakteristikos

1) Visam stačiakampio vamzdžio formavimo procesui reikia darbo jėgos, todėl anglies pluošto stačiakampio vamzdžio kaina yra daug brangesnė nei kitų vamzdžių.

2) Stačiakampio vamzdžio išdėstymas yra lankstesnis, todėl anglies pluošto stačiakampio vamzdžio veikimas yra geresnis, o dydis tikslesnis, todėl stačiakampis vamzdis dažniausiai naudojamas kai kuriose aukščiausios klasės pramonės šakose ir srityse.


Karščiausios kategorijos

palik žinutę
Internetinis pokalbis

Sveiki, palikite čia savo vardą ir el. Pašto adresą prieš pokalbį internete, kad nepraleistume jūsų pranešimo ir sklandžiai susisiektume su jumis.